O NAMA

EL COMPANY

„EL company d.o.o.“, firma u cjelokupnom privatnom vlasništvu, osnovana je 2015. godine, te nakon probnog perioda na tržište Bosne i Hercegovine izlazi ozbiljnije u toku 2016. godine, a nedugo nakon toga poslovanje širi i van granica Bosne i Hercegovine.

U samom početku „EL company“ je proizvodio i razvijao proizvode iz vrtnog asortimana i asortimana bliskog vrtnom uređenju. Napredujući u poslovanju „EL company d.o.o.“ fokus svog djelovanja prebacuje na „Uradi sam“ namještaj kao što su sklopive noge za stolove, sklopive stalaže, višenamjenski namještaj i slično. U saradnji sa partnerima sa tržišta EU „EL company“ počinje razvijati i proizvoditi namještaj za kućne ljubimce poput kućica za pse i druge životinje, kokošinjce, ogradice za kućne ljubimce i tome slično.

Trenutno „EL company“ djeluje i na trećem, gore srodnom, polju i to dizajnirajući proizvode među kojima se naročito ističe izložbeni namještaj, kao što su police i stalaže za specifične proizvode, prilagođavajući proizvod mogućnostima serijske proizvodnje.

„EL company“ od 2020. godine radi isključivo na principu B2B poslovanja, surađujući sa veleprodavcima koji dalje raznim kanalima robu distribuiraju do krajnjeg korisnika.

Svi uposleni, a kojih je trenutno preko 40, konastano rade na poboljšanju kapaciteta i kvaliteta proizvodnje čineći „EL company“ poželjnim partnerom i poslodavcem.

bs_BABosanski